Uitzending
Pauw & Witteman - 12-9-2013

12-9-2013

Pauw & Witteman

1260 x bekeken | 0 reacties
5
Gasten: Femke Halsema, Melvin Samsom, Wubbo Ockels, Nicky Westerhof, Vincent Icke en Juul Martin

Femke Halsema
In opdracht van Minister Henk Kamp werkt een commissie onder leiding van oud-politica Femke Halsema de afgelopen weken aan een gedragscode voor de semipublieke sector. Het rapport kreeg de titel 'Een lastig gesprek' en leverde onder meer op Twitter veel commotie op. Vanavond is Halsema te gast om het rapport toe te lichten.

Vincent Icke over het boek van Stephen Hawking
Vincent Icke komt praten over de autobiografie van Stephen Hawking: ‘My brief history’. De vrijwel volledig verlamde wetenschapper schreef het boek door zijn verzwakte wangspieren tegen een bewegingssensor te houden, die was verbonden met een computer.

Juul Martin over het Huis van Overvloed
Het had aanstaande zaterdag een feestelijke dag moeten worden: de opening van het Huis van Overvloed in Nijmegen. Een compleet nieuw pand dat gebouwd is van overtollige spullen. Zo waren de wanden gemaakt van eikenhouten pallets, werd het huis gestut door twee eeuwen oude boomstammen en bestond de isolatie uit afgedankte spijkerbroeken. De bouw verliep voorspoedig totdat eind augustus een brand het Huis van Overvloed geheel in de as legde.

Deze uitzending van het programma Pauw & Witteman is uitgezonden op donderdag 12 september door de VARA en de NTR. Te gast waren Femke Halsema en Vincent Icke. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie