Uitzending
Pauw & Witteman - 5-9-2013

5-9-2013

Pauw & Witteman

1230 x bekeken | 0 reacties
5
Gasten: Paul Jansen, Herman Bolhaar, de Holland 4 en Wim DaniŽls

Wim DaniŽls over het Droomboek
Wim DaniŽls is bij ons te gast om het Droomboek voor de koning te bespreken waarvoor afgelopen week alle Nederlandse huishoudens een tegoedbon hebben gekregen. In totaal liggen er in verschillende boekwinkels 1 miljoen boeken klaar. Dit zijn er net zoveel als bij het boekenweekgeschenk. In totaal zonden zoīn 6500 mensen hun droom in, slechts een paar honderd hiervan zijn daadwerkelijk gepubliceerd.

OM-baas Herman Bolhaar over de 'kopschoppers'
In de studio een gesprek met Herman Bolhaar, voorzitter van het College van Procureurs-generaal, naar aanleiding van de uitspraak van de rechter in Den Bosch in de beruchte Ďkopschopperszaakí in Eindhoven. De beslissing van de rechtbank om een behoorlijke strafkorting te geven omdat het Openbaar Ministerie beelden van de daders had vrijgegeven, zorgde voor veel opschudding.

Paul Jansen over de zomerflirt van VVD, PvdA en D66
Paul Jansen over de zomerflirt van de coalitie met D66 die gestrand is. De parlementair journalist van de Telegraaf berichtte vandaag over de geheime gesprekken tussen Zijlstra, Samsom en Pechtold. Geert Wilders stelde vragen aan de minister president en eiste opheldering voor 18 uur.

Deze uitzending van het programma Pauw & Witteman is uitgezonden op donderdag 5 september door de VARA en de NTR. Te gast waren Paul Jansen, Wim DaniŽls en Herman Bolhaar. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie