Uitzending
NOVA - Vijf jaar na Fortuyn

Vijf jaar na Fortuyn

NOVA

4-8-2007

| 675 x bekeken | 0 reacties
6
Actualiteiten van de NPS en VARA. -Boot voor minderjarige homo's. Danny Hoekzema is veertien en homo. Vandaag voer hij met zijn ouders mee in de Gay Pride Parade in de Amsterdamse grachten. Dat had nogal wat voeten in aarde. Toen het plan voor een boot met minderjarige homo's bekend werd, sloeg de gemeente Amsterdam op tilt. Uiteindelijk werd een compromis gevonden: als ouders mee zouden gaan, mocht er een boot voor homo's onder de zestien komen. NOVA ging met Danny Hoekzema naar Amsterdam. -Verpleeghuis voor dementerenden. Een eigen kamer met je eigen spullen, in een mooi huis en verzekerd van 24 uur zorg. Volgende maand wordt de eerste Herbergier geopend: een verpleeghuis voor dementerenden. Het moet het eerste huis in een keten van honderd huizen worden. Het motto is: zo gewoon mogelijk, net als thuis.

Presentatie: Clairy Polak.

Deze uitzending van het programma NOVA met de titel Vijf jaar na Fortuyn is uitgezonden op zaterdag 4 augustus door de VARA en de NPS. De presentatie was in handen van Clairy Polak.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee