Uitzending
NOVA Politiek - Groningen

Groningen

NOVA Politiek

26-2-2010

| 1612 x bekeken | 0 reacties
8
NOVA Politiek, vanavond live vanuit de leeszaal van studentenvereniging Vindicat in Groningen. Met demissionair CDA-staatssecretaris Jack de Vries en GroenLinks partijleider Femke Halsema.

Jack de Vries en Femke Halsema debatteren over landelijke issues. Vandaag zijn dat: de economie, hoofddoekjes, homo's en hoon uit Amerika over het vertrek uit Uruzgan.

Debat lokale politiek
In de uitzending gaan ook twee lokale politici, Betty de Boer (fractievoorzitter VVD Groningen) en Jannie Visscher (lijsttrekker SP Groningen) met elkaar in debat.

Dwarse denker
Een vaste rubriek in NOVA's Gemeentetour is de NOVA-bus met daarin een 'dwarse denker'. In deze uitzending is dat Driek van Wissen, oud-dichter des vaderlands en inwoner van Groningen.

Deze uitzending van het programma NOVA met de titel Groningen is uitgezonden op vrijdag 26 februari door de VARA, de NPS en de NOS. Te gast waren Femke Halsema, Driek van Wissen, Jack de Vries en Jannie Visscher.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee