Uitzending
NOVA - 1-3-2010

1-3-2010

NOVA

1517 x bekeken | 0 reacties
8
NOVA Politiek, vanavond live vanuit café Dudok in Den Haag. Met Jeltje van Nieuwenhoven (lijsttrekker PvdA Den Haag), en Sander Dekker (lijsttrekker VVD Den Haag).

Volgens de peilingen zou de PVV van Geert Wilders ongeveer 7 van de 45 zetels in de Haagse raad kunnen winnen. Tegenover de PVV staan de PvdA, VVD en D66. Volgens de lijsttrekker van de PVV, Kamerlid Sietse Fritsma, dient Den Haag als landelijk voorbeeld. 'Alle problemen waar we in de Kamer tegen vechten - massa-immigratie, straatterreur, verloedering - zijn hier helaas allemaal present.' In deze uitzending gaan twee lokale, maar ook landelijke bekende, politici met elkaar in debat: Jeltje van Nieuwenhoven (lijsttrekker PvdA Den Haag), en Sietse Fritsma (lijsttrekker PVV Den Haag). Een vaste rubriek in NOVA's Gemeentetour is de NOVA-bus met daarin een 'dwarse denker'. In deze uitzending is dat Sjaak Bral, lijstduwer voor de SP in Den Haag.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op maandag 1 maart door de VARA, de NPS en de NOS. Te gast waren Jeltje van Nieuwenhoven, Sietse Fritsma, Sjaak Bral en Sander Dekker.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie