Uitzending
NOVA - 9-2-2007

9-2-2007

NOVA

1083 x bekeken | 0 reacties
6
Politiek testament
Zijn plannen moesten uitmonden in de grootste hervorming van de verzorgingsstaat ooit. Meer marktwerking en grotere doelmatigheid in de gezondheidszorg. Nova blikt met de geestelijk vader van het nieuwe zorgstelsel, Hans Hoogervorst (VVD), terug op zijn ministerschap.

Politiehonden
Bij een kleine 2700 strafzaken is gebruik gemaakt van een verkeerd uitgevoerde sorteerproef door politiehonden. Het hondenteam in Noord- en Oost-Nederland heeft zich jarenlang niet aan de regels gehouden. Maar volgens deskundigen is er veel meer mis en worden er op grote schaal regels geschonden. Bekijk ook: Duizenden geurproeven ongeldig.

Den Haag Vandaag
Informateur Wijffels ziet het regeerakkoord als een nieuw sociaal contract tussen overheid en burgers. Het begrip dialoog is daarbij een sleutelwoord. Hij zei dat vandaag in een toelichting op zijn eindverslag. Vanuit Den Haag het laatste nieuws met Ferry Mingelen.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op vrijdag 9 februari door de VARA, de NPS en de NOS. Te gast was Hans Hoogervorst. De presentatie was in handen van Ferry Mingelen.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie