Uitzending
NOVA - 30-3-2010

30-3-2010

NOVA

1044 x bekeken | 0 reacties
8
Wat gebeurde er in het café van Marco Kroon?
Marco Kroon, drager van de Militaire Willems-Orde, wordt verdacht van handel in drugs. Dat zou zijn gebeurd in zijn café in Den Bosch. Maar wat wist Kroon daar zelf van? Vanavond in Nova zijn advocaat Geert-Jan Knoops over de laatste ontwikkelingen.

Islamitisch College moet sluiten
Staatssecretaris Van Bijsterveldt wil geen geld meer geven aan een school voor islamitisch onderwijs in Amsterdam. Dat betekent dat de school moet sluiten. De schoolleiding, het personeel en de leerlingen zijn zeer verontwaardigd.

Petraeus en zijn advies aan Nederland
De Amerikaanse generaal David Petraeus is vandaag in Nederland. Hij voerde het commando over de Amerikaanse troepen in Afghanistan en Irak. Nova spreekt met de voormalige bevelhebber.

Wesam al D
terug in Nederland. Wesam al D., die in de VS tot 25 jaar cel is veroordeeld, is terug in Nederland. Hij kreeg zijn straf onder meer voor het beramen van moordaanslagen op Amerikaanse militairen in het Iraakse Fallujah. Het restant van zijn straf mag hij in Nederland uitzitten. In de studio reageert zijn advocaat Victor Koppe.

Nieuw op NOVATV
nl. Aanstaande donderdag komen speciale werkgroepen met voorstellen hoe en waar de overheid kan schrappen. En dus gaat vanaf vrijdag ook bij NOVA Het mes er in. Een alternatief bezuinigingspakket, deskundig beoordeeld. En u mag kiezen welke suggestie moet winnen.

Presentatie: Clairy Polak.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op dinsdag 30 maart door de VARA, de NPS en de NOS. Te gast waren Geert-Jan Knoops en Victor Koppe. De presentatie was in handen van Clairy Polak.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee