Uitzending
NOVA - 24-3-2010

24-3-2010

NOVA

697 x bekeken | 0 reacties
8
Boeren ontevreden over Q-koortsaanpak
Geitenhouders van wie het bedrijf besmet is met Q-koorts, zijn verontwaardigd over de vergoeding die ze van de overheid ontvangen. Zonder compensatie van de vervolgschade gaan zij alsnog failliet.

Saoedische 'idol' haalt uit naar geestelijken
De Saoedische Hissa Hilal riskeert doodsbedreigingen met haar deelname aan het tv-programma Poet of Millions. Haar gedicht is een tirade tegen moslimgeestelijken 'die op hun machtige kansels zitten'. Ze richt zich vooral tegen alle extremistische geestelijken die via universiteiten, tv-programma's en websites grote invloed uitoefenen.

Kamer spreekt toezichthouders over Zalm
Ondanks tegenstrijdige beoordelingen van De Nederlandsche Bank en de Autoriteit FinanciŽle Markten over zijn functioneren, kon Gerrit Zalm aanblijven als topman van ABN Amro. In de Tweede Kamer werd met onbegrip op de verschillende oordelen gereageerd.

Presentatie: Clairy Polak.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op woensdag 24 maart door de VARA, de NPS en de NOS. De presentatie was in handen van Clairy Polak.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee