Uitzending
NOVA - 29-4-2008

29-4-2008

NOVA

849 x bekeken | 0 reacties
6
Prins Water
Willem-Alexander is geen Prins Pils meer maar Prins Water. De klimaatverandering staat hoog op de agenda en het aandachtsgebied van Willem-Alexander is een serieus thema geworden. De prins lijkt klaar voor de troonopvolging. Wordt het tijd voor koningdag?

Today Show in Nederland
Waar is Matt Lauer vandaag? U zult het zich niet meteen hebben afgevraagd toen u vanochtend opstond, maar miljoenen in Amerika wel. Lauer is de gevierde verslaggever van de NBC Today Show. Eens per jaar trekken ze in vijf dagen kris kras over de wereldbol en vandaag doken ze plotseling op in Amsterdam.

Londen
Londen kiest donderdag een nieuwe burgemeester. 'Laat mij het maar weer doen' zegt Ken Livingstone. Maar er zijn nog negen andere kandidaten, waaronder de geprofileerde Tory-parlementariër en tv-presentator Boris Johnson. City Londen is volgens sommigen het machtigste zakencentrum van de wereld. Een kwart van alle belasting dat het Britse bedrijfsleven opbrengt wordt hier verdiend. Wie er burgemeester van Londen wordt, maakt ze daar niet zo veel uit. Ze hebben er zelf al één.

Presentatie: Twan Huys.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op dinsdag 29 april door de VARA en de NPS. De presentatie was in handen van Twan Huys.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee