Uitzending
NOVA - 27-2-2008

27-2-2008

NOVA

986 x bekeken | 0 reacties
6
Voetbalrechten
Vanmorgen is de termijn gesloten voor biedingen op de uitzendrechten van de eredivisie. Met angst en beven kijken de meeste eredivisieclubs naar de strijd om de televisierechten. Grote vraag is of de beelden opnieuw 80 miljoen zullen opleveren. Want als de tv-bazen minder geld over hebben voor voetbal op televisie dan hebben de clubs een probleem.

Kan Hillary nog winnen van Barack
Het zou binnenkort allemaal voorbij kunnen zijn voor Hillary Clinton. Volgende week zijn de voorverkiezingen in de staten Ohio en Texas. Als ze hier niet groots wint, dan is het voor haar bijna onmogelijk om de nominatie voor het presidentschap te krijgen. Obama heeft in de laatste elf, vooral kleinere, staten gewonnen en ligt nu ruim voor. Gisteravond was het laatste grote debat, en misschien de laatste kans voor Hillary om het tij te keren. Vanuit New York commentaar van correspondent Willem Lust.

Ganzedijk moet tegen de vlakte
De gemeente Reiderland wil het gehucht slopen en teruggeven aan de natuur. Net als veel dorpen in Noordoost-Groningen kampt Ganzedijk met toenemende leegstand. Maar de huizen zijn er spotgoedkoop en de bewoners zien de sloopplannen niet zitten. NOVA toog naar Ganzedijk en sprak met de Groningers Jean Pierre Rawie en Driek van Wissen.

Den Haag Vandaag
Wie al via internet belastingaangifte heeft gedaan, zal dat opnieuw moeten doen. De 730.000 inmiddels ingediende digitale belastingaangiftes zijn door een fout in het computersysteem onbruikbaar geworden. Staatssecretaris Jan Kees de Jager van FinanciŽn heeft vandaag in de Kamer 'oprechte excuses' aangeboden. Een verslag.

Verder aandacht voor de politie-cao

Presentatie: Twan Huys en Ferry Mingelen.

In deze uitzending van NOVA waren Driek van Wissen en Jean Pierre Rawie te gast. Willem Lust deed in deze uitzending verslag voor NOVA. De presentatie was in handen van Ferry Mingelen en Twan Huys. Deze uitzending van het programma NOVA werd uitgezonden op woensdag 27 februari door de VARA, de NOS en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble TV winactie Zet je beknibbel-wekker op Knibble en doe mee! Doe mee!