Uitzending
NOVA - 24-4-2009

24-4-2009

NOVA

1014 x bekeken | 0 reacties
6
Ervaringsdeskundigen werken in psychiatrie
Het gebeurt steeds vaker dat psychiatrische patiŽnten worden opgeleid tot hulpverlener in de psychiatrie. En dat levert hen een betaalde baan op. Pauline Kuin-van der Jagt is zo'n hulpverlener die eerst zelf patiŽnt was. Ze werkt in Noordduyne, een instelling voor geestelijke gezondheidszorg in Den Helder.

Overname Essent aan zijden draadje
Het lot van de overname van energiebedrijf Essent door het Duitse RWE ligt vandaag in handen van de provincie Noord-Brabant. De provincie is de enige aandeelhouder die de overname in zijn eentje kan tegenhouden en dreigt dat te doen. Ondanks het feit dat het personeel voor de overname is.

Sri Lanka
De burgerbevolking in Sri Lanka lijdt zwaar onder de strijd van het Sri Lankese leger tegen de rebellen-beweging van de Tamil Tijgers. Het geweld heeft alleen in de afgelopen drie maanden al aan 6500 burgers het leven gekost. Een verslag vanuit het oorlogsgebied.

Presentatie: Clairy Polak.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op vrijdag 24 april door de VARA en de NPS. De presentatie was in handen van Clairy Polak.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble TV winactie Zet je beknibbel-wekker op Knibble en doe mee! Doe mee!