Uitzending
NOVA - 23-3-2009

23-3-2009

NOVA

904 x bekeken | 0 reacties
6
Eindelijk een crisisakkoord?
Zou het er vandaag dan eindelijk van komen: een akkoord over de aanpak van de economische crisis? Na een pauze van vijf dagen hebben de regeringspartijen CDA, ChristenUnie en PvdA de onderhandelingen over de aanpak van de economische crisis in ieder geval hervat. En volgens vice-premier Rouvoet is de laatste fase van het overleg aangebroken. In de studio is hoogleraar economie Flip de Kam.

DSB Bank onder de loep
De Autoriteit FinanciŽle Markten (AFM) neemt de hypotheken van DSB Bank onder de loep. Volgens de financiŽle waakhond zijn er 'relatief veel klachten' over de bank binnengekomen. Zo zouden mensen, na te zijn geadviseerd door DSB bank, veel te hoge hypotheken hebben genomen.

NOVA verrast Libris-genomineerden
Zes schrijvers zijn sinds vandaag een stap dichter bij de winst van de Libris Literatuur Prijs 2009 gekomen, de prijs voor het beste Nederlandstalige fictieboek van het afgelopen kalenderjaar. Zoals elk jaar verrast NOVA de auteurs met hun nominatie.

Presentatie: Clairy Polak en Ferry Mingelen.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op maandag 23 maart door de VARA, de NPS en de NOS. Te gast was Flip de Kam. De presentatie was in handen van Clairy Polak en Ferry Mingelen.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie