Uitzending
NOVA - 21-1-2008

21-1-2008

NOVA

859 x bekeken | 0 reacties
4
DNA
Negen jaar geleden werd hij veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf voor moord. Maar dankzij een dna-onderzoek in Nunspeet van de Nederlander Richard Eikelenboom, komt de Amerikaan Tim Masters nu op vrije voeten. Het dna-onderzoek uit Nunspeet wijst namelijk op een andere dader.

Anne Frank
De 26-jarige moslima Asli Bayram won in 2005 de titel Miss Duitsland en speelt nu de rol van Anne Frank in het Duitstalige toneelstuk. Een portret van de jonge actrice.

Europese beurzen
Paniek op de Europese aandelenmarkten. De koersen gingen vanmiddag scherp omlaag. Om 13.00 uur liet de Amsterdamse AEX een verlies zien van meer dan 6 procent. Oorzaak voor de paniek op de beurs is de angst voor een recessie in de VS als gevolg van de crisis op de kredietmarkt. Beleggers vrezen dat een Amerikaanse recessie ook gevolgen heeft voor de rest van de wereld.

Den Haag Vandaag: Rutte
VVD-leider Mark Rutte vindt dat premier Balkenende en minister Wouter Bos van FinanciŽn struisvogelpolitiek bedrijven met hun stelling dat de financiŽle crisis in de Verenigde Staten aan Nederland voorbij gaat. In NOVA het laatste nieuws uit Den Haag.

Presentatie: Clairy Polak en Pim van Galen.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op maandag 21 januari door de VARA, de NPS en de NOS. De presentatie was in handen van Clairy Polak en Pim van Galen.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble TV winactie Zet je beknibbel-wekker op Knibble en doe mee! Doe mee!