Uitzending
NOVA - 25-1-2008

25-1-2008

NOVA

741 x bekeken | 0 reacties
6
Oproep: probiotica
Nova wil graag in contact komen met patiŽnten die probiotica gebruiken. Ook zoekt Nova contact met de nabestaanden van mensen die hebben meegedaan aan het onderzoek naar probiotica.

Prosperity
De Amerikaanse regering in Washington probeert een recessie af te wenden met renteverlaging en belastingteruggave. Maar overal zijn grote zorgen over de nabije toekomst. In South Carolina, waar morgen voorverkiezingen worden gehouden voor de Democratische presidentskandidatuur, ligt een stadje met de toepasselijke naam Prosperity: Voorspoed. We gingen naar Prosperity om te zien hoe de mensen geraakt worden door de economische kilte.

De echte man
Wat is een echte man? Door het feminisme werd mannelijkheid een vies woord. Het is tijd voor eerherstel van de echte man zegt filosoof en hoogleraar Harvey Mansfield. Maar er is veel begripsverwarring. Zijn sporthelden een toonbeeld van mannelijkheid? Was Margaret Thatcher mannelijk? Mannen die een schoonheidsbehandeling ondergaan, zijn die nog mannelijk? We onderzoeken hoe het met de mannelijkheid in Nederland is gesteld.

Presentatie: Twan Huys.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op vrijdag 25 januari door de VARA en de NPS. De presentatie was in handen van Twan Huys.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee