Uitzending
NOVA - 20-11-2009

20-11-2009

NOVA

772 x bekeken | 0 reacties
8
Te koop: villa aan water, rustig gelegen
Hij heeft er genoeg van; prins Willem-Alexander en Máxima verkopen de villa in Mozambique. '... elke misslag wordt uitvergroot en het project wordt benadeeld', zo schrijft de prins in een brief aan premier Balkenende. Ze willen niet langer dat het vastgoedproject geassocieerd wordt met negatieve publiciteit.

Griepprik verplichten?
Zorgverleners komen in aanmerking voor preventieve vaccinatie tegen de Mexicaanse griep, omdat zij omgaan met kwetsbare mensen. De vaccinatie is niet verplicht, werkgevers bieden de vaccinatie aan hun personeel aan, zij beslissen zelf. NOVA over de voors en tegens van een verplichte griepprik.

Patrick Keil en de Tour de France
Ruim tien jaar nadat hij de Tour de France op zijn grondvesten deed schudden, schreef Patrick Keil een boek. Bij toeval kreeg hij in 1998 de grootste dopingzaak uit de wielergeschiedenis op zijn bord. Veel goeds heeft het hem niet gebracht.

Presentatie: Clairy Polak.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op vrijdag 20 november door de VARA, de NPS en de NOS. De presentatie was in handen van Clairy Polak.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee