Uitzending
NOVA - 2-10-2006

2-10-2006

NOVA

1140 x bekeken | 0 reacties
6
Rondleiding complex Bos en Lommerplein
Bewoners van het Amsterdamse Bos en Lommerplein mogen de kerst niet doorbrengen in hun eigen huis. Ook winkeliers en marktkooplui kunnen niet terug naar het plein. Burgemeester Cohen liet het complex met parkeergarage, winkels en koopwoningen in juli ontruimen nadat er scheuren in het dak van de parkeergarage waren ontdekt. Vandaag kregen bewoners en winkeliers van crisismanager Paul Smeets te horen wanneer zij hun huis en winkel weer in kunnen. Smeets is te gast in de studio. Verder in NOVA een exclusieve rondleiding door het gebouw aan het Bos en Lommerplein.

Crimefighter Fred Teeven wordt weer politicus
Hij kreeg criminelen als Johan V 'De Hakkelaar' en Mink K. achter de tralies, vervolgde Desi Bouterse en was bezig met de megazaak tegen Willem Holleeder: Fred Teeven, de crimefighter van het openbaar ministerie. Criminelen kunnen opgelucht ademhalen, want Fred Teeven is weg als officier van justitie. Hij staat nu op plaats zes van de VVD-kandidatenlijst voor de verkiezingen. Teeven vertelt in de studio over zijn plannen.

Presentatie: Clairy Polak.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op maandag 2 oktober door de VARA, de NPS en de NOS. Te gast was Fred Teeven. De presentatie was in handen van Clairy Polak.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee