Uitzending
NOVA - 12-11-2008

12-11-2008

NOVA

828 x bekeken | 0 reacties
6
Hoe veilig zijn ziekenhuiscomputers?
Kom je zonder blikken of blozen aan inloggegevens en wachtwoorden van een ziekenhuis? NOVA nam de proef op de som. Lukte het? Vanavond het antwoord en inzage in een onderzoek over de beveiliging van computers in ziekenhuizen. En hoe verstandig is het om het elektronisch patiŽntendossier (EPD) in te voeren?

Auto in brand gestoken, voordeur beklad
Dierenactivisten hebben in Hilversum de auto van een voormalig directeur van de Amsterdamse beurs in brand gestoken. Een andere actiegroep heeft de voordeur van een agente bij de vreemdelingenpolitie met rode verf beklad. Beide acties hebben als doel om mensen persoonlijk te treffen. Maar dierproeven zijn in Nederland legaal en de vreemdelingenpolitie voert het beleid uit van de minister. De politie neemt beide acties hoog op. In de studio is Hans Slaman, directeur van een particulier recherchebureau.

Den Haag Vandaag: ontwikkelingshulp nuttig?
De Tweede Kamer debatteert vandaag en morgen over de begroting van minister Koenders voor Ontwikkelingssamenwerking. Binnen de Kamer vlakt de steun voor ontwikkelingssamenwerking steeds meer af. Hoe effectief is ontwikkelingshulp? Vanuit politiek Den Haag het laatste nieuws.

Presentatie: Clairy Polak en Ferry Mingelen.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op woensdag 12 november door de VARA, de NOS en NTR. Te gast was Hans Slaman. De presentatie was in handen van Clairy Polak en Ferry Mingelen.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee