Uitzending
Nieuwslicht - 10-2-2006

10-2-2006

Nieuwslicht

1150 x bekeken | 0 reacties
6
Er is de laatste jaren veel discussie over hoe je mensen met een trauma het beste kan helpen. Nu is er een pil uitgevonden die ook jaren later nog een einde maakt aan nare herinneringen.

In de strijd voor een schoner milieu wordt veel verwacht van de ondergrondse opslag van CO2. Nieuwslicht bezocht een Noors boorplatform waar ze CO2 opslaan in leeggepompte gasvelden. En aan de Universiteit van Utrecht zijn ze er in geslaagd het gas CO2 te veranderen in een vaste stof.

Iedere week stelt een bekende Nederlander een vraag naar aanleiding van het nieuws, een vraag die u zichzelf misschien ook stelt. Deze week is het de beurt aan kok Pierre Wind, die van alles over de liefde wil leren. Francisco van Jole presenteert het prototype van de scanner die door je kleren heen op je huid kijkt. In het panel vanavond neuropsycholoog Margriet Sitskoorn.

Presentatie: Menno Bentveld.

Deze uitzending van het programma Nieuwslicht is uitgezonden op vrijdag 10 februari door de VARA en Human. Te gast waren Francisco van Jole, Pierre Wind en Margriet Sitskoorn. De presentatie was in handen van Menno Bentveld.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie