Uitzending
Netwerk - 10-12-2009

10-12-2009

Netwerk

744 x bekeken | 0 reacties
8
Q-Koorts: duizenden dieren worden geruimd
Naar schatting 15.000 tot 20.000 schapen en geiten zullen worden geruimd om de Q-koortsepidemie in Nederland te bestrijden. In Netwerk reageren onder meer een geitenhouder en Q-koortspatiŽnten op het besluit.

Super duurzaam vs
energieversplinder. Het klimaat is een hot issue! De Klimaattop in Kopenhagen staat in het teken van duurzaamheid en het terugdringen van CO≤-uitstoot. Maar hoe zit het eigenlijk met uw energieverbruik en besparing? Netwerk neemt de proef op de som.

Spoeddebat uitgezette tbs'er Ramo I
Staatssecretaris Albayrak van Justitie moet vandaag in de Kamer verantwoording afleggen over de uitzetting van Ramo I. Verschillende politieke partijen willen opheldering over de kwestie rond de gevaarlijke ex-tbs'er waar Netwerk een onthullende reportage over maakte.

Presentatie: Tijs van den Brink.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op donderdag 10 december door de EO en de NCRV. De presentatie was in handen van Tijs van den Brink.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee