Uitzending
Netwerk - 9-12-2009

9-12-2009

Netwerk

971 x bekeken | 0 reacties
8
Super duurzaam vs. energieverslinder
Het klimaat is een hot issue! De Klimaattop in Kopenhagen staat in het teken van duurzaamheid en het terugdringen van COČ-uitstoot. Maar hoe zit het eigenlijk met uw energieverbruik en besparing? Netwerk nam de proef op de som door twee verschillende huishoudens te testen op hun duurzaamheid. Energiedeskundige Hans van Dijk maakt de balans op bij een huis dat gebruik maakt van allerlei klimaat besparende toepassingen, en een energieverslindend huis met zwembad, sauna en uitbundige kerstversiering.

Spoeddebat over uitgezette tbs'er Ramo I.
Staatssecretaris Albayrak van Justitie moet vandaag in de Kamer verantwoording afleggen over de uitzetting van Ramo I. Verschillende politieke partijen willen opheldering over de kwestie rond de gevaarlijke ex-tbs'er waar Netwerk een onthullende reportage over maakte.

Q-koorts: duizenden dieren geruimd
Naar schatting 15.000 tot 20.000 schapen en geiten zullen worden geruimd om de Q-koortsepidemie in Nederland te bestrijden. Ministers Verburg (Landbouw) en Klink (Volksgezondheid) besloten dat alle drachtige geiten en schapen moeten worden afgemaakt op bedrijven waar de Q-koorts heerst.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op woensdag 9 december door de EO en de NCRV. Te gast was Hans van Dijk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie