Uitzending
Netwerk - 7-12-2009

7-12-2009

Netwerk

1007 x bekeken | 0 reacties
8
Klimaattop Kopenhagen van start
Op de dag van het begin van de klimaattop in Kopenhagen komt Netwerk met een tweetal reportages over mensen die zich voor duurzaamheid hard inzetten: fotograaf Kadir van Lohuizen laat op billboards zijn foto's van de houtkap in BraziliŽ zien. Verder spreken wij met hoogleraar geologie Olaf Schuiling. Hij is een warm pleitbezorger van olivijn, een mineraal, in de bodem aanwezig en het heeft de natuurlijke eigenschap dat het CO2 opneemt.

Nederland neemt afscheid van Ramses Shaffy
Fans van de afgelopen week overleden zanger en acteur Ramses Shaffy kunnen maandag van hem afscheid nemen. Shaffy ligt opgebaard in een gesloten kist in het Koninklijk Theater Carrť. Belangstellenden kunnen een laatste tocht maken langs zijn kist. De op 76-jarige leeftijd overleden Shaffy wordt dinsdag in besloten kring begraven. Eventueel komt er nog een openbare bijeenkomst na de begrafenis. Aandacht voor het afscheid van een bijzondere artiest.

Zorg voor kwetsbare oudere vergt extra aandacht
Kwetsbare


en vaak ook chronisch zieke

ouderen hebben vaak meer aandacht en extra tijd nodig als ze bij de huisarts of wijkverpleegkundige komen
Maar is er in de praktijk ook genoeg ruimte voor deze uitgebreide zorg aan 65-plussers? Aandacht voor dit onderwerp.

Presentatie: Ghislaine Plag.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op maandag 7 december door de EO en de NCRV. Te gast was Kadir van Lohuizen. De presentatie was in handen van Ghislaine Plag.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie