Uitzending
MAX Maakt Mogelijk - Oudejaarsspecial

Oudejaarsspecial

MAX Maakt Mogelijk

30-12-2018

| 488 x bekeken | 0 reacties
7
Toen Lucy in 1987 voor de liefde naar Nederland kwam heeft ze haar 6 volwassen kinderen in IndonesiŽ achter moeten laten. Goede vriendin Riet schrijft Jan Slagter over de enige grtoe wens van Lucy: nog 1 keer haar kinderen zien.

Ook Gerard heeft een grote wens. De kleinzoon van het echtpaar Vergooszen wil niets liever dan dat de daders worden gevonden die zijn grootouders bruut heeft overvallen en mishandeld. Jan schiet te hulp en zorgt onder meer voor een goed beveiligd huis.

Ook is de reeds beloofde wens van Netty, Henk en hun gehandicapte dochter Sylvana uitgekomen. Toen zij van Jan Slagter een paar maanden geleden huifkartochtje kregen, is hen door Giovanni van Bronckhorst ook een ontmoeting en rondleiding bij Feyenoord aangeboden. De belofte is ingelost!

In deze uitzending van MAX Maakt Mogelijk was Giovanni Van Bronckhorst te gast. De presentatie was in handen van Jan Slagter. Deze uitzending van het programma MAX Maakt Mogelijk met de titel Oudejaarsspecial werd uitgezonden op zondag 30 december door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie