Uitzending
MAX Maakt Mogelijk - Een badhuis in Moldavië

Een badhuis in MoldaviŽ

MAX Maakt Mogelijk

3-1-2019

| 572 x bekeken | 0 reacties
6
Als Sita voor de 2e keer wordt beroofd van haar Canta is ze radeloos. De 58-jarige Amsterdamse is, vanwege haar lichamelijke beperking, afhankelijk van het wagentje. Buurtbewoner Iwan is een actie gestart om geld in te zamelen voor een nieuwe Canta. En dat gaat al heel aardig. Tweederde van het bedrag is ingezameld als Jan Slagter bij Sita voor de deur staat met een grote verrassing.

Verder is er aandacht voor senioren in Aalsmeer. Langer zelfstandig wonen is wat de senioren allemaal doen. In de zomer komt iedereen graag samen in de overdekte ruimte om spelletjes te spelen. Het meubilair is echter afgekeurd door de brandweer en geld voor nieuwe tafels en stoelen is er niet.

Tot slot aandacht voor ouderen in MoldaviŽ. Daar is een tekort aan vrijwel alles. MAX Maakt Mogelijk voorziet de ouderen in het armste land van Europa van essentiŽle benodigdheden. Door een gebrek aan hygiŽne worden veel mensen ziek. MAX Maakt Mogelijk wil daarom in het dorp Tanatari een simpel badbuis maken, waar alle ouderen uit het dorp zich kunnen wassen en douchen.

De presentatie was in handen van Jan Slagter. Deze uitzending van het programma MAX Maakt Mogelijk met de titel Een badhuis in MoldaviŽ werd uitgezonden op zaterdag 20 oktober door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie