Uitzending
MAX Maakt Mogelijk - Oogoperaties voor de armen in Marokko en het levensverhaal van Lies

Oogoperaties voor de armen in Marokko en het levensverhaal van Lies

MAX Maakt Mogelijk

31-1-2019

| 821 x bekeken | 0 reacties
8
Abdelali voert in Marokko gratis oogoperaties uit om te voorkomen dat de ouderen blind worden. Abdelali neemt Jan Slagter mee naar de stad Tanger om een aantal ouderen te bezoeken die blind dreigen te worden. MAX Maakt Mogelijk hoopt met hulp van de kijker zoveel mogelijk ouderen te kunnen helpen met een staaroperatie.

Na een bewogen leven begint Lies uit Lage Mierde met boetseren. Dit is voor haar een manier om mooie en verdrietige gebeurtenissen uit haar leven te verwerken. Haar grote wens was om haar persoonlijke verhaal te vertellen in het tv-programma De Stoel van Rik Felderhof. Dat gebeurde nooit. Daarom heeft Jan Slagter de beroemde stoel opgehaald bij Rik Felderhof en geeft hij Lies, na al die jaren, een podium om haar indrukwekkende levensverhaal te vertellen. Als dat klaar is, heeft Jan een bijzondere opdracht voor LiesÖ

De presentatie was in handen van Jan Slagter. Deze uitzending van het programma MAX Maakt Mogelijk met de titel Oogoperaties voor de armen in Marokko en het levensverhaal van Lies werd uitgezonden op zaterdag 17 november door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie