Uitzending
Kook mee met MAX - Zoet-pittige wokgarnalen met kool en rijst

Zoet-pittige wokgarnalen met kool en rijst

Kook mee met MAX

10-3-2021

| 1145 x bekeken | 0 reacties
6
Sojasaus wordt gemaakt van sojabonen, geroosterd graan, water en zeezout. De saus is gefermenteerd en dat gebeurt op een speciale manier met köji, een schimmel, tarwe en andere micro-organismen. Als conserveringsmiddel wordt bijna in alle sojasauzen wat alcohol toegevoegd. Het is een echte smaakmaker in Aziatische gerechten. Mounir gebruikt sojasaus door zijn zoet-pittige wokgarnalen met kool en rijst.

De presentatie was in handen van Sandra Ysbrandy en Mounir Toub. Deze uitzending van het programma Kook mee met MAX met de titel Zoet-pittige wokgarnalen met kool en rijst werd uitgezonden op maandag 26 februari door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie