Als voorafje met Kerst maakt Yvette een carpaccio van knolselderij met geklopte camembert en versgeraapte walnoten. Als hoofdgerecht vult ze pompoen met courgette, die weer is gevuld met pastinaken. Als voorafje voor Kerst maakt
Yvette Van Boven een carpaccio van knolselderij met geklopte camembert en versgeraapte walnoten. Als hoofdgerecht creëert zij een vegetarische variant van de legendarische turducken, het 'babushkagerecht' van TURkey, DUCK and chicKEN. Oftewel kalkoen gevuld met eend die is gevuld met kip. Yvette maakt volgens dit principe haar eigen 'pomcourpastie', door een pompoen te vullen met courgette, die weer is gevuld met pastinaken. Een kerstmaaltijd met een bescheiden aantal calorieën.
De presentatie was in handen van
Yvette van Boven. Deze uitzending van het programma Koken met Van Boven met de titel Turducken en pomcourpastie werd uitgezonden op donderdag 22 december door de VPRO.