Uitzending
Koken met Van Boven - Piepers uit Sint Annaland (7)

Piepers uit Sint Annaland (7)

Koken met Van Boven

22-1-2019

| 2508 x bekeken | 0 reacties
6
Er is een grote hype gaande rondom zogenaamde superfoods zoals de geïmporteerde quinoa en bulgur. Maar vergeet het superfood van Hollandse bodem niet: De aardappel. Yvette tovert haar keuken om tot snackbar en maakt van biologische aardappels Home Made frieten. Ook maakt ze met restvlees 'bokketten', ofwel kroketten van bokvlees. De frieten en kroketten worden ondergedompeld in zelfgemaakte mayonaise en mosterd, en daarna koud afgeblust met een 'gemeen' Rabarber-Ginijsje, gemaakt van de rabarber van Yvette's favoriete groenten- en kruidenkweker Wim.

De presentatie was in handen van Yvette van Boven. Deze uitzending van het programma Koken met Van Boven met de titel Piepers uit Sint Annaland (7) werd uitgezonden op dinsdag 25 augustus door de VPRO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie