Uitzending
Koken met Van Boven - Snoekbaars uit het Westelijk Havengebied

Snoekbaars uit het Westelijk Havengebied

Koken met Van Boven

13-7-2016

| 1047 x bekeken | 0 reacties
6
Door de veredeling van groenten wordt de opbrengst hoger maar gaat de smaak vaak verloren. Yvette brengt een bezoek aan teler Wim Bijma, die laat zien hoe de witlof veertig jaar geleden werd verbouwd. Vroeger was alles beter in elk geval de witlof. Door de veredeling van groenten wordt de opbrengst hoger maar gaat de smaak vaak verloren. Yvette brengt een bezoek aan teler Wim Bijma, die laat zien hoe de witlof veertig jaar geleden werd verbouwd. Yvette doet een experiment met de wortel van de witlof, cichorei. Verder gaat ze met Piet Ruijter vissen in het IJ en vangt een snoekbaars. Een exotische zoetwatervis die het goed doet in de wateren rond Amsterdam maar vreemd genoeg nauwelijks gegeten wordt.

De presentatie was in handen van Yvette van Boven. Deze uitzending van het programma Koken met Van Boven met de titel Snoekbaars uit het Westelijk Havengebied werd uitgezonden op woensdag 13 juli door de VPRO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie