Uitzending
Koken met Van Boven - Chocolade uit Amsterdam Noord

Chocolade uit Amsterdam Noord

Koken met Van Boven

25-7-2017

| 1152 x bekeken | 1 reacties
8
Yvette van Boven maakt haar lievelingschili van duizend bonen, chocola en maisbrood en een kersentaart met chocolade en zoute caramelfudge. Tot slot maakt ze kersensiroop voor door het bier. Cacao die op windkracht naar Nederland komt en die met biologische ingrediënten op ambachtelijke wijzen wordt gemaakt. Om de smaken van chili goed naar boven te laten komen, is de pure reep het lekkerst. Yvette doet hem in haar favoriete chili van duizend bonen, onder een dakje van maisbrood. Met de wildplukapp gaat ze fietsend door de stad op zoek naar kersenbomen om kersen te plukken, waarmee ze een niet te versmaden kersentaart maakt met chocolade en zoute caramelfudge. Een biertje met zelfgemaakte kersensiroop is een aangename opfrisser erbij.

De presentatie was in handen van Yvette van Boven. Deze uitzending van het programma Koken met Van Boven met de titel Chocolade uit Amsterdam Noord werd uitgezonden op dinsdag 25 juli door de VPRO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie