Uitzending
Koffietijd - Aflevering 9

Aflevering 9

Koffietijd

10-9-2020

| 550 x bekeken | 0 reacties
6
Met in deze uitzending: -Rudolph van Veen over zijn nieuwe programma 'Rudolph's Bakery: De Jonge Bakkers'. -Tino Martin treedt op. -David van Gennep van Stichting AAP over het houden van exotische katachtigen. -Stefan van der Stigchel, hoogleraar cognitieve psychologie, over zijn boek 'Grip Op Je Aandacht'. -Columniste Japke-d geeft thuiswerktips. -Andrea van Pol met het laatste dieren- en natuurnieuws.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Rudolph van Veen over Rudolph's little bakery
In zijn nieuwe programma 'Rudolph's little bakery' maakt Rudolph van Veen samen met kinderen de lekkerste baksels. In de studio bakt hij samen met London heerlijke Surinaamse worstenbroodjes.

Tino Martin's ode aan alle vrouwen
Vandaag hebben wij Tino Martin te gast. Hij komt vertellen over zijn nieuwe album getiteld Voor Iedereen en zijn Corona-proof concerten op 9 en 10 oktober.

Andrea van Pol over het genot van groen
Vandaag komt Andrea van Pol bij ons vertellen over het genot van groen. Er valt namelijk veel plezier te halen uit natuur. Niet alleen elders, maar ook in je eigen tuin! Maar dan moet er wel groen aanwezig zijn in de tuin, aldus Andrea. Volgens haar (en de van Dale) hoort een tuin namelijk begroeiing te hebben. Buiten de tuin genieten van groen kan door botanisch stoepkrijten. Wat is dit vraag, je je misschien af? Dat en meer vertelt ze in onze uitzending.

De koffie van Tino Martin
Als Tino Martin koffie drinkt, dan drinkt hij 'm zo! Maar eigenlijk drinkt hij veel liever dit.

In deze uitzending van Koffietijd waren Andrea van Pol, David van Gennep, Rudolph van Veen en Tino Martin te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 9 werd uitgezonden op donderdag 10 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie