Uitzending
Koffietijd - Aflevering 7

Aflevering 7

Koffietijd

8-9-2020

| 612 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Kluun vertelt over zijn nieuwe roman. -Bracha van Doesburgh, ambassadeur van Edukans, over de Survival Gids Groep 3. -Style coach Chiara Spruit geeft advies. -Marcel Brienne geeft tips bij ongelukjes in huis. -Styliste Ramona Da Cruz Lopes over het platform The Wardrobe Makers.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Kluun is terug!
En wel met zijn nieuwste roman 'Familieopstelling'.

Vraag gratis de Edukans survivalgids aan!
De stap van groep 2 naar groep 3 kan als groot ervaren worden. Opeens niet meer de hele dag spelen, de hele dag achter je schoolbankje zitten, leren lezen en schrijven. Het is niet altijd even makkelijk, maar Edukans komt met een leuk hulpmiddel: de Groep 3 Survivalgids! Edukans is een organisatie die meer kinderen beter onderwijs wil bieden. Dit doen zij door radiolessen aan te bieden. Niet alleen in het Nederlands; deze radiolessen worden in meerdere landen aangeboden in de moedertaal van dit land. Bracha van Doesburgh komt vertellen over Edukans en de Edukans survivalgids.

Quinty en Pernille vertellen over hoe zij als kind waren
Quinty en Pernille hebben het vandaag over hoe zij waren als kind. In bomen klimmen, met besjes schieten, ze vonden het heerlijk! Toch zijn dit dingen die vaak gezien worden als "jongensdingen". Hoe kijken zij hier nu naar?

Een lekker bakkie met Kluun!
Voor Kluun een cappuccinootje. Niet alleen iedere dag een kopje koffie, maar ook iedere dag een... Kijk de video snel!

In deze uitzending van Koffietijd waren Bracha van Doesburgh, Ramona da Cruz Lopes en Raymond van de Klundert te gast. Caspar Brgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 7 werd uitgezonden op dinsdag 8 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie