Uitzending
Koffietijd - Aflevering 11

Aflevering 11

Koffietijd

14-9-2020

| 474 x bekeken | 0 reacties
7
Met in deze uitzending: -Prinses Laurentien en Frans Schepers, directeur van Rewilding Europe, over de tv-serie 'Europe's New Wild'. -William Spaaij met het laatste theaternieuws. -HenriŽtte Brons van Alzheimer Nederland vertelt over het programma 'Restaurant Misverstand'. -Kaj van de Voort treedt op.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

"Het voelt een beetje als de eerste ontmoeting weer"
Kaj van de Voort was vandaag te gast om te vertellen over zijn laatste single en een prachtige akoestische versie te laten horen.

Jigal in de keuken
Onze London heeft vandaag een dagje vrij met het prachtige weer. Gelukkig is Jigal er vandaag om voor ons te koken. Hij maakte platbrood met labaneh, za'Štar, tomaat, komkommer, oregano en chilisaus. Benieuwd hoe? Kijk dan de video.

William Spaaij met het laatste cultuur- en theaternieuws
William Spaaij praat ons vandaag bij over het laatste cultuur- en theaternieuws. Hij vertelt onder andere over de Musical Awards die dit jaar niet doorgaan en producties die we weer op de planken kunnen verwachten.

Team snooze of team niet snooze?
Quinty stond vanochtend energiek en vol goede moed op. Loretta daarentegen... die snoozet liever even door.

De koffie van Prinses Laurentien
Vandaag dronk Prinses Laurentien een kopje koffie bij Koffietijd. Gewoon simpel. Geen melk, geen suiker, gewoon koffie.

In deze uitzending van Koffietijd waren Prinses Laurentien en William Spaaij te gast. Caspar BŁrgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 11 werd uitgezonden op maandag 14 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie