Uitzending
Koffietijd - Aflevering 8

Aflevering 8

Koffietijd

12-9-2018

| 473 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: Dr. Nienke Endenburg deed onderzoek naar de relatie tussen mens en dier. Wat betekenen dieren voor mensen en andersom? -Carry Slee schreef een nieuw kinderboek: 'Juf Braaksel en de magische ring'. -Campagneleider bij Greenpeace Meike Rijksen vraagt aandacht voor de Mispaksel-verkiezing over de meest onzinnige plastic voedselverpakking. -Hidde de Brabander laat zien hoe je de perfecte chocolademousse maakt.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Heeft Flip het naar zijn zin?
Psycholoog Nienke Endenburg doet onderzoek naar de relatie tussen mensen en dieren. Hoe heeft Flip het eigenlijk bij Koffietijd?

Hidde's simpele chocolademousse
Chocolademousse kun je op enorm veel manieren gebruiken. Daarom laat Hidde zien hoe je een goede basic chocolademousse kan maken zodat je er zelf verder mee aan de slag kan!

De Stip: hoe creŽer je een afvalvrije keuken?
Jessie leeft afvalvrij en geeft ons vanuit Amersfoort deze week elke dag tips voor een afvalvrij leven. Deze keer: hoe creŽer je een afvalvrije keuken?

Mispaksel-verkiezing
Om aandacht te vragen voor de onnodige hoeveelheid plastic die we in de supermarkt terugvinden, organiseert Greenpeace de 'Mispaksel'-verkiezing. En in het kader van onze 'Week van de Aarde' maken wij vandaag, samen met campagneleider Meike Rijksen, de vijf genomineerden bekend.

Suki wil make-up tips
Mika gaat weer mensen mooier maken en neemt ochtendrituelen door met kijkers! In Noord-Brabant bezoekt hij Suki, die graag wat make-up tips wil.

In deze uitzending van Koffietijd waren Carry Slee en Hidde de Brabander te gast. Caspar BŁrgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 8 werd uitgezonden op woensdag 12 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie