Uitzending
Koffietijd - Aflevering 31

Aflevering 31

Koffietijd

14-10-2019

| 275 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Carine Crutzen is ook schrijfster
We kennen haar van haar acteerwerk, maar naast acteren kan Carine Crutzen ook schrijven! Haar boek 'Uit het Zuiden' verscheen afgelopen september.

Patrick bespreekt Lazarus
Gisteravond ging in Amsterdam de musical Lazarus in première, een voorstelling die gaat over het laatste muzikale meesterwerk van David Bowie. Patrick was er bij en vertelt ons alles over deze bijzondere show!

Een hilarische viral van Patrick
Zoals elke week bespreekt Patrick ook deze week weer een viral video bij Koffietijd. Deze week is dat wel een hele grappige en Quinty en Loretta komen niet meer bij!

Loes verrast haar schoonzusje
Ook vandaag wordt er weer iemand verrast met een Cadeautje van Koffietijd! Dit keer verrast Loes haar schoonzusje.

Bloemkoolsoep met geroosterde aardappels
Een hartverwarmende kom bloemkoolsoep van London voor deze troosteloze maandag.

Milieubewust omgaan met voedsel
Woensdag is het Wereld-voedseldag: een internationale bewust wordings-dag waar we aandacht voor voedsel-zekerheid vragen. Denken aan het klimaat is daarbij ook erg belangrijk. Froukje ging langs verschillende initiatieven die milieubewust met voedsel omgaan én ook niet zomaar iets verspillen.

Wat moet je doen voor een goede ooggezondheid?
Als de bladeren aan de boom ineens onscherp worden of als je het kenteken van de auto voor je niet meer kunt lezen, heb je wel door dat een bezoekje aan een opticien handig is. Maar veel oogziekten, zoals glaucoom, herkennen mensen vaak pas in een laat stadium. Dat moet beter, vindt Specsavers.

In deze uitzending van Koffietijd was Carine Crutzen te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 31 werd uitgezonden op maandag 14 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie