Uitzending
Koffietijd - Aflevering 20

Aflevering 20

Koffietijd

28-9-2018

| 495 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Murat Isik is de schrijver van 'Wees Onzichtbaar', het Boek van de Maand. -Tanja Jess is ambassadeur van de Hartstichting. Samen met onderzoeker Hester den Ruijter vraagt ze aandacht voor hartklachten bij vrouwen. -Rachel Kramer treedt op.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Borrelhapjes van Eva
Een heerlijk en simpel borrelplankje voor als je gasten over de vloer hebt!

Wat zou jij met n knip met je vingers willen veranderen?
Patrick Martens reist al de hele week het land door met het Annie M.G. Schmidt bord onder zijn arm, om erachter te komen wat haar beroemde teksten voor ons betekenen. Vandaag is hij in Den Haag.

Een grote verzameling van elektrotechniek
Vandaag neemt Han ons mee naar de TU Delft waar er attributen worden verzameld op het gebied van elektrotechniek.

Doe mee met Dress Red Day!
Morgen is het Dress Red Day, de dag waarop extra aandacht wordt gevraagd voor hart- en vaatziekten bij vrouwen. Dat is helaas nog steeds nodig! Tanja Jess en onderzoeker Hester den Ruijter vertellen waarom.

In deze uitzending van Koffietijd waren Rachel Kramer, Tanja Jess en Patrick Martens te gast. Caspar Brgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 20 werd uitgezonden op vrijdag 28 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie