Uitzending
Koffietijd - Aflevering 23

Aflevering 23

Koffietijd

3-10-2018

| 780 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -De man van journaliste Samira el Kandoussi werd ernstig ziek. Ze besloot haar verhaal wekelijks te delen met Nederland in Vrouw.nl van de Telegraaf. - De koffieleuters Edwin Jonker, Juvat Westendorp, Charly Luske en Eddy Zoey praten over de opvoeding van kinderen. -Yolanda Hadid schreef het boek 'Hoor me' over haar gevecht tegen de ziekte van Lyme.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Nam heeft een mooie videoboodschap voor Yolanda
Nam heeft net zoals Yolanda de ziekte van Lyme. Hij was geraakt door het boek dat Yolanda heeft geschreven en had een mooie videoboodschap voor haar.

Wat als je zwanger bent en je man binnenkort zal overlijden?
Samira el Kandousi was 20 weken zwanger wanneer plots haar man instort. De dokter zegt dat hij binnenkort zal overlijden en niet lang meer heeft.

Tentoonstelling ms Oranje | Koers gewijzigd
Vanaf 8 september tot en met 18 juli 2019 is in Het Scheepvaartmuseum de tentoonstelling ms Oranje | Koers gewijzigd over het iconische passagiersschip Oranje te zien.

De grootste fabels van vegan zijn
Nienke en Tobias eten veganistisch en vandaag leggen zij de grootste fabels op een rijtje.

'Die komen voor jou, wat denk jij?'
Juvat ontvangt veel moeders op zijn dansschool. Maar komen die stiekem niet allemaal alleen voor hem?

In deze uitzending van Koffietijd waren Charly Luske, Eddy Zoey en Edwin Jonker te gast. Caspar Brgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 23 werd uitgezonden op woensdag 3 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie