Uitzending
Koffietijd - Aflevering 17

Aflevering 17

Koffietijd

25-9-2018

| 396 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Arie Boomsma over een nieuw seizoen 'Grenzeloos Verliefd'. -Irene Moors is ambassadeur van de VriendenLoterij en vertelt over de actie voor Metakids. -Klaas van Winsen maakt Thaise garnalenkoekjes met een zelfgemaakte chilisaus. -Ron Weil en May-Britt Mobach bespreken de laatste schoenentrends.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Gaston is in Hoevelaken
Gaston is deze week in Hoevelaken voor de Straatprijs. Zes deelnemers mogen in totaal ?150.000 verdelen!

Thaise garnalenkoekjes
Overal op straat in Thailand kun je viskoekjes eten. Lekkere streetfood dus! Klaas maakt zijn variant op dit traditionele gerecht.

Bacteriële vaginose
We hebben er heel veel verschillende woorden voor, voor de vagina. Er valt ook veel over te vertellen. Dat weet Hetty als geen ander. Ook vandaag beantwoordt ze weer wat vragen.

Heerlijke honing uit Hengelo
Vandaag staat de enthousiaste stadsimker Philip uit Hengelo op de Stip. Hij brengt graag zijn bijen in contact met de mens. Dat doet hij op een wel heel bijzondere manier.

May-Britt en Ron geven schoenentips
Er zijn momenten dat je van niks zo gelukkig wordt als een nieuw paar schoenen. Regelmatig is het liefde op het eerste gezicht. May-Britt en Ron zijn echte schoenenliefhebbers en weten precies wat we dit najaar moeten dragen.

In deze uitzending van Koffietijd waren Arie Boomsma, Irene Moors en May-Britt Mobach te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 17 werd uitgezonden op dinsdag 25 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie