Uitzending
Koffietijd - Aflevering 15

Aflevering 15

Koffietijd

21-9-2018

| 492 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Inge van den Blink van het AD en Monic Slingerland van Trouw vertellen over hun werk. -Nienke Plas en Irene Moors spelen in de film 'Elvy's Wereld: So Ibiza'. -Bart van Olphen maakt een borrelhap met vis. -Journalist Daan Bartels schreef een lied voor zijn moeder met Alzheimer. Sjors van der Panne gaat het zingen.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Gevulde puntpaprika's met tonijn, olijven en kappertjes in een krokant korstje
Een traditionele combinatie van vis, maar mt shiitakes. Heerlijk simpel vanuit de oven.

Was er gelijk een klik tussen Irene en Nienke?
Irene Moors en Nienke plas spelen een liefdeskoppel in de film 'Elvy's Wereld So Ibiza!'. Maar was er ook een echte klik tussen die twee?

Merkt Sylvie dat mensen nerveus worden als zij ergens is?
Irene en Nienke hebben een vraag aan Sylvie. Merkt Sylvie zelf dat mensen nerveus worden als zij ergens is of binnen komt?

Wereld Alzheimer Dag
Dementie raakt steeds meer mensen. In Nederland zijn ruim 270.000 mensen met de ziekte van Alzheimer of een andere vorm van dementie.

Jeuk in je oor
Jeuk in de oren. En derde van de Nederlanders heeft hier last van. Wat kun je er tegen doen?

Hoe kiezen kranten de juiste woorden als er iets verdrietigs gebeurt?
Monic en Inge komen langs om te praten over de kranten. Ook vertellen zij hoe zij de juiste woorden vinden als er iets enorm verdrietigs gebeurt.

Caspar Brgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 15 werd uitgezonden op vrijdag 21 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie