Uitzending
Koffietijd - Aflevering 15

Aflevering 15

Koffietijd

18-9-2020

| 524 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Ellen ten Damme vertelt over haar nieuwe theatershow 'Allez-Hop!'. -Annemarie van der Sar, de vrouw van oud-keeper Edwin van der Sar, kreeg een hersenbloeding. De Van Der Sar Foundation ondersteunt mensen met hersenletsel tijdens hun revalidatie. -Eline de Ruig met het laatste entertainmentnieuws.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Annemarie van der Sar over revalideren na een hersenbloeding.
Helaas weet Annemarie van der Sar hoe het is om te moeten herstellen van een hersenbloeding. Jaarlijks lopen 140.000 mensen in Nederland een hersenbeschadiging op waar ze vaak de rest van hun leven de gevolgen van merken. Annemarie van der Sar heeft na haar revalidatie hulp op maat gezocht en wil nu met de Van der Sar Foundation deze hulp ook toegankelijk maken voor anderen.

Ellen ten Damme is te heet!
Ellen ten Damme geeft ons een swingend voorproefje van Allez-Hop!

Vandaag geen cappuccino voor Ellen ten Damme
Normaal drinkt Ellen ten Damme het liefst een cappuccino, maar als ze moet optreden drinkt ze zwarte koffie. Waarom is dat eigenlijk?

Pernille krijgt een een muzikale verrassing
Vandaag is het Pernille's verjaardag! Patrick heeft geregeld dat "Happy Birthday" vandaag wel hl mooi gezongen werd.

In deze uitzending van Koffietijd waren Edwin van der Sar en Ellen ten Damme te gast. Caspar Brgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 15 werd uitgezonden op vrijdag 18 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie