Uitzending
Knevel & Van den Brink - Sharon Dijksma en André Rieu

Sharon Dijksma en André Rieu

Knevel & Van den Brink

27-8-2009

| 1297 x bekeken | 0 reacties
9
Sharon Dijksma
De Amsterdamse wethouder Lodewijk Asscher heeft het vertrouwen in het bestuur van de islamitische basisschool As Siddieq opgezegd. De wethouder stelt dat de ontwikkeling van de kinderen in gevaar is en dat ze de integratie belemmeren. Staatssecretaris van Onderwijs Sharon Dijksma komt Asscher gedeeltelijk tegemoet in zijn eis om de school financieel te korten.

Henny Kreeft
Een aantal jaar geleden was hij nog actief voor de LPF, maar ondertussen heeft, de tot de islam bekeerde, Henny Kreeft de Nederlandse Moslim Partij opgericht. In maart volgend jaar wil hij meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen. Maar hoe realistisch zijn zijn plannen? Vanavond schuift Kreeft aan bij Knevel en Van den Brink

André Rieu
De best verkopende mannelijke concertartiest ter wereld! En nog is André Rieu niet tevreden. Zijn nieuwste megaproject: Een concert op de Noordpool.

Astrid van der Star
Twintig jaar werkte ze op de mannenafdeling in het Huis van Bewaring in Rotterdam. De harde realiteit van het gevangeniswezen beschrijft ze in haar boek 'Onder criminelen', dat vanaf vandaag in de boekhandel ligt. Een verslag vol bizarre, verdrietige en komische gebeurtenissen. Vanavond praten Knevel en Van den Brink met Astrid van der Star over haar avontuurlijke baan achter de tralies.

Deze uitzending van het programma Knevel & Van den Brink met de titel Sharon Dijksma en André Rieu is uitgezonden op donderdag 27 augustus door de EO. Te gast waren André Rieu en Sharon Dijksma. De presentatie was in handen van Andries Knevel en Tijs van den Brink.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee