Uitzending
Knevel & Van den Brink - Ab Klink, Arnold Karskens en Gerrit Hiemstra

Ab Klink, Arnold Karskens en Gerrit Hiemstra

Knevel & Van den Brink

20-8-2009

| 1328 x bekeken | 0 reacties
8
Ab Klink
Het ministerie van VWS is gestart met een publiekscampagne over de Mexicaanse griep. Maar de kritiek op de manier waarop de overheid informatie geeft over de pandemie groeit. Tegenstrijdige adviezen en een gebrekkige informatievoorziening zouden de burgers in verwarring hebben gebracht. Ab Klink, de minister van Volksgezondheid, reageert vanavond in 'Knevel & Van den Brink'.

Arnold Karskens
In Afghanistan worden vandaag, onder de dreiging van aanslagen, de tweede presidentsverkiezingen gehouden sinds de val van het Taliban-regime. Er zijn inmiddels een aantal raketaanvallen uitgevoerd op stemlokalen. Eén kind is hierbij overleden. Oorlogsverslaggever Arnold Karskens is net terug uit Afghanistan. In 'Knevel & Van den Brink' zijn commentaar op de verkiezingen, die vanwege de Nederlandse aanwezigheid in Uruzgan ook in ons land op de voet gevolgd worden.

Gerrit Hiemstra
Nederland was de hele dag in afwachting van het voorspelde noodweer. Was het afgegeven weeralarm nodig? Meteoroloog Gerrit Hiemstra, bekend van het weerbericht in het NOS Journaal, geeft uitleg.

Wim van de Burgwal
En een gesprek met wortelboer Wim van de Burgwal. Hij geeft 100 ton wortelen aan de voedselbanken in Nederland. Waarom doet hij dat?

Deze uitzending van het programma Knevel & Van den Brink met de titel Ab Klink, Arnold Karskens en Gerrit Hiemstra is uitgezonden op donderdag 20 augustus door de EO. Te gast waren Ab Klink, Arnold Karskens en Gerrit Hiemstra. De presentatie was in handen van Andries Knevel en Tijs van den Brink.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee