Uitzending
Knevel & Van den Brink - Paul de Leeuw, Daphne Bunskoek en John van den Heuvel

Paul de Leeuw, Daphne Bunskoek en John van den Heuvel

Knevel & Van den Brink

21-8-2009

| 1318 x bekeken | 0 reacties
8
Paul de Leeuw
Over twee weken begint het televisieseizoen weer. Paul de Leeuw komt in september met een nieuw programma 'Lieve Paul'. En hij is met zijn bedrijf E.V.A. ook bezig met het produceren van televisieprogramma's voor anderen. Een vooruitblik op het komende televisieseizoen.

Daphne Bunskoek
Eén van de nieuwe programama's die Paul de Leeuw produceert is 'De Tafel van 5'. Het programma betekent de terugkeer op televisie van Daphne Bunskoek. Na een sabbatical is ze weer te zien als tv-presentatrice. Maandag is de eerste aflevering van de talkshow waarin dagelijks vijf vrouwen de actualiteit becommentariëren. Vanavond schuift ze aan bij Knevel en Van den Brink.

John van den Heuvel
Morgen publiceert De Telegraaf een onthullend artikel van de hand van misdaadverslaggever John van den Heuvel. Het is een horrorverhaal waarin Van den Heuvel de dag reconstrueert waarop een van de Palm Invest-directeuren, verdacht van het verduisteren van tientallen miljoenen beleggingsgeld, werd ontvoerd, bedreigd, een schijnexecutie moest ondergaan en ook nog eens op gruwelijke wijze een teen kwijtraakte. Vanavond citeert John van den Heuvel alvast in 'Knevel & Van den Brink' uit het politiedossier met daarin de details van deze opmerkelijke zaak.

Thomas Blom
Is de Zuid-Afrikaanse Caster Semanya een man of een vrouw? Al dagen wordt in de internationale media gespeculeerd over het geslacht van deze atlete. Er is een seksetest uitgevoerd waarvan de resultaten over een paar weken bekend zullen worden. Thomas Blom maakte een documentaire over een vergelijkbaar Nederlands geval; Foekje Dillema. Vanavond zijn visie op deze vernederende kwestie rond deze topatlete.

Deze uitzending van het programma Knevel & Van den Brink met de titel Paul de Leeuw, Daphne Bunskoek en John van den Heuvel is uitgezonden op vrijdag 21 augustus door de EO. Te gast waren Paul de Leeuw, Daphne Bunskoek en John van den Heuvel. De presentatie was in handen van Andries Knevel en Tijs van den Brink.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee