Uitzending
Knevel & Van den Brink - Herman Finkers, Fatima Elatik, Roel Coutinho en Aysel Erbudak

Herman Finkers, Fatima Elatik, Roel Coutinho en Aysel Erbudak

Knevel & Van den Brink

17-8-2009

| 2467 x bekeken | 0 reacties
7
Herman Finkers
Zijn nieuwe boek 'Na de Pauze' bevat de lied- en theaterteksten uit de eerste voorstelling van Finkers na zeven jaar afwezigheid. De cabaretier moest zijn werk neerleggen vanwege chronische leukemie. Vanavond schuift Herman Finkers aan bij Knevel en Van den Brink.

Fatima Elatik
Op internet vergeleek Fatima Elatik, stadsdeelvoorzitter van Amsterdam-Zeeburg, politicus Geert Wilders met Adolf Hitler. Haar opmerkingen zijn in felle bewoordingen afgekeurd, ook door PvdA-partijgenoten. En Wilders zelf noemde haar "een domme gans". Vanavond geeft Elatik uitleg over haar omstreden uitspraken.

Roel Coutinho en Aysel Erbudak
Tegen het beleid en het advies van de overheid en het RIVM in, heeft het Slotervaartziekenhuis een grieppoli geopend. Op deze grieppoli kunnen mensen zich laten testen op de Mexicaanse griep. Bestuursvoorzitter Aysel Erbudak meent dat virologen als Roel Coutinho van het RIVM eerst een heleboel paniek hebben gezaaid over de Mexicaanse griep en vervolgens bijna niemand de mogelijkheid geven zich te laten testen. Ze gaat daarom gewoon door met de grieppoli. Vanavond gaan Coutinho en Erbudak het debat met elkaar aan in 'Knevel & Van den Brink'.

Deze uitzending van het programma Knevel & Van den Brink met de titel Herman Finkers, Fatima Elatik, Roel Coutinho en Aysel Erbudak is uitgezonden op maandag 17 augustus door de EO. Te gast waren Herman Finkers, Aysel Erbudak, Roel Coutinho en Fatima Elatik. De presentatie was in handen van Andries Knevel en Tijs van den Brink.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee