Uitzending
Knevel & Van den Brink - Bart Peeters, Ina Post en Geert-Jan Knoops

Bart Peeters, Ina Post en Geert-Jan Knoops

Knevel & Van den Brink

23-6-2009

| 1240 x bekeken | 0 reacties
8
Bart Peeters
Zijn theaterprogramma 'De Hemel in het Klad' reist nu door BelgiŽ en binnenkort doet Bart Peeters met deze show Nederland aan.

Ina Post en Geert-Jan Knoops
Een bekentenis onder druk, dat zegt Ina Post al jaren over de verklaring die ze meer dan twintig jaar geleden heeft afgelegd. Ina Post is in 1987 tot zes jaar celstraf veroordeeld voor doodslag op een bejaarde vrouw. Ze heeft altijd volgehouden dat ze onschuldig is en vandaag bepaalde de Hoge Raad dat haar zaak na al die jaren toch wordt heropend. Een emotioneel moment voor Ina Post. Vanavond schuift ze samen met haar advocaat Geert-Jan Knoops aan bij Knevel en Van den Brink.

Maurice Koopman
'Er gaat veel onnodig geld op aan gedoe' dat zegt Maurice Koopman, directeur van de Stichting Verzorging Islamitische Zendtijd (SVIZ). De moslimomroepen NMO en NIO hebben geen goed woord voor elkaar over en de ruzie is uitgelopen in een ordinair straatgevecht. Dagblad Trouw heeft de jaarrekening en begroting van de overkoepelende stichting van Maurice Koopman in handen gekregen. Daaruit blijkt dat er nogal veel publiek geld verloren gaat aan advocaten en accountants en niet naar televisieprogramma's. Hoe de SVIZ het zover heeft kunnen laten komen vertelt directeur Maurice Koopman vanavond.

Tineke Netelenbos
De voorzitter van de Koninklijke Vereniging van Nederlandse Reders reageert op de vrijlating van de bemanning van het Nederlandse schip Marathon. Somalische piraten hebben het schip en haar bemanning na zeven weken kaping laten gaan na betaling van een onbekend bedrag aan losgeld.

Deze uitzending van het programma Knevel & Van den Brink met de titel Bart Peeters, Ina Post en Geert-Jan Knoops is uitgezonden op dinsdag 23 juni door de EO. Te gast waren Bart Peeters, Geert-Jan Knoops, Ina Post en Tineke Netelenbos. De presentatie was in handen van Andries Knevel en Tijs van den Brink.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie