Uitzending
Keuringsdienst van Waarde - Sojasaus

Sojasaus

Keuringsdienst van Waarde

4-10-2018

| 11131 x bekeken | 16 reacties
7
Massaal dopen we onze sushi, sashimi en rauwe vis in een zwart en vloeibaar goedje, beter bekend als sojasaus. Maar de ene sojasaus is de andere niet. Althans, zo lijkt het. Waar de ene fles rept over 'natuurlijk gebrouwen', zwijgt de andere over het productieproces. Hoe wordt sojasaus eigenlijk gemaakt en bestaat er dan ook zoiets als 'onnatuurlijk gebrouwen'? De Keuringsdienst onderzoekt de smaakmaker van ver.

De presentatie was in handen van Ersin Kiris, Marijn Frank, Daan Nieber, Sofie van den Enk en Teun van de Keuken. Deze uitzending van het programma Keuringsdienst van Waarde met de titel Sojasaus werd uitgezonden op donderdag 4 oktober door de KRO en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie