Uitzending
Keuringsdienst van Waarde - Gerijpt vlees

Gerijpt vlees

Keuringsdienst van Waarde

27-9-2018

| 3100 x bekeken | 0 reacties
8
Je komt het steeds vaker tegen bij de supermarkt of de slager: gerijpt vlees of 'aged', zoals dat mooi heet met een Engels woord. Van 7 dagen gerijpt tot minimaal 28 dagen. Maar wat is dat dan voor oud vlees? En waarom zou je een biefstuk, ribeye of entrecôte moeten laten rijpen? De Keuringsdienst bijt zich vast in een goed stuk vlees en gaat op zoek naar de rijpkamers van het nieuwe vlees.

De presentatie was in handen van Ersin Kiris, Marijn Frank, Daan Nieber, Sofie van den Enk en Teun van de Keuken. Deze uitzending van het programma Keuringsdienst van Waarde met de titel Gerijpt vlees werd uitgezonden op donderdag 27 september door de KRO en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie