Uitzending
Kassa - 8-2-2020

8-2-2020

Kassa

896 x bekeken | 0 reacties
5
Minister Hugo de Jonge over ambitieus actieplan #Regelhet. Trending topic op Twitter, een actievideo die duizenden keren gedeeld is én een minister die eindelijk zijn verantwoordelijkheid neemt. Dit was het resultaat van de uitzending die Kassa vier maanden geleden maakte. Die uitzending stond volledig in het teken van de bureaucratie in de hulpmiddelenzorg. Al jarenlang hebben (tien)duizenden mensen die afhankelijk zijn van hulpmiddelen als een rolstoel, trap- of tillift hiermee te maken. Minister Hugo de Jonge heeft nu een ambitieus actieplan en schuift bij ons aan tafel.

Te hoge rentes kosten Crédit Agricole tientallen miljoenen compensatie. Crédit Agricole wil haar Nederlandse klanten vergoeden voor te hoge rentes die ze betaalden op doorlopende kredieten. Dat blijkt uit het jaarverslag over 2018 van de bank waarin Crédit Agricole vooruitloopt op een definitieve uitspraak van het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid). Kassa heeft al sinds 2016 aandacht voor de torenhoge rentes van Crédit Agricole.

De presentatie was in handen van Amber Kortzorg en Sahil Amar Aïssa. Deze uitzending van het programma Kassa werd uitgezonden op zaterdag 8 februari door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie