Uitzending
Kassa - 5-12-2015

5-12-2015

Kassa

1883 x bekeken | 1 reacties
4
Dit jaar moet de sint diep in zijn buidel tasten. Want de winnaar van de verkiezing speelgoed van het jaar is een robot die 400 euro kost. Dit jaar moet de sint diep in zijn buidel tasten. Want de winnaar van de verkiezing speelgoed van het jaar is een robot die 400 euro kost. Een orthopedagoog en een van de bedenkers van de verkiezing leggen uit waarom deze robot niet had mogen winnen

Als de waarde van je huis lager is dan je hypotheekschuld, kan je hypotheekrente omlaag. Veel mensen weten dat niet. In Kassa blijkt dat banken en hypotheekverstrekkers klanten daar ook niet op wijzen

En honderden verlopen cadeaubonnen zijn er na onze oproep op de redactie binnengekomen. Is het ons gelukt om deze bonnen alsnog te verzilveren voor het goede doel?

Volg je graag een voetbalwedstrijd op de tv of zet je liever een spannende serie aan? Dan kun je bij aanbieders voor digitale televisie kiezen uit verschillende zenderpakketten. Kassa zet voor je op een rijtje bij welke aanbieder je het meeste waar krijgt voor je geld.

De presentatie was in handen van Brecht van Hulten. Deze uitzending van het programma Kassa werd uitgezonden op zaterdag 5 december door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie