Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Kassa - 26-11-2005

26-11-2005

Kassa

1107 x bekeken | 0 reacties
6
Beeldvullend consumentenmagazine met actuele reportages, tests en individuele problemen. Vanavond: -Nagenoeg alle premies voor de basis-verzekering zijn bekend. Tijd om in Kassa de balans op te maken: wie is het goedkoopst, wie biedt de beste aanvullende pakketten, en waar zit je het best qua eigen risico. -Wat doe je als je woning opeens een nieuw adres krijgt, doordat de straat een andere naam krijgt? Gewoon, een verhuisbericht sturen. Simpel, zou je denken. Alleen bij UPC ligt dat anders. Het hilarische verhaal van een appartementencomplex dat een nieuw adres kreeg, en de problemen die dat opleverde bij UPC. -En: de grote banketstaven-test. De traditionele december-lekkernij wordt weer overal verkocht, maar welke smaakt nu het best volgens de deskundigen? In Kassa het antwoord.

Presentatie: Felix Meurders. Kassa gaat weer door op het internet: na afloop van de uitzending is het programma nog een half uur te zien via de website(s).

Deze uitzending van het programma Kassa is uitgezonden op zaterdag 26 november door de VARA. De presentatie was in handen van Felix Meurders. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie