Uitzending
Kassa - 26-1-2008

26-1-2008

Kassa

1427 x bekeken | 0 reacties
6
Jaarlijks worden in Nederland 600-miljoen boterhammen belegd met hagelslag. Kassa onderwerpt de verschillende merken aan een test: de melkchocolade wordt geproefd en gekeurd door een kinderpanel, de pure chocoladehagel door chocolatiers.

Kassa besteedde eind vorig jaar aandacht aan een opmerkelijke actie van de Rijksdienst voor het Wegverkeer. Mensen die hun auto meer dan 10 jaar geleden naar de sloop brachten, kregen opeens een boete omdat deze auto al jaren niet APK-gekeurd was. De RDW wil ook dit jaar weer honderdduizenden mensen gaan aanschrijven. In Kassa eist de Nationale Ombudsman, Alex Brenninkmeijer, dat de RDW eerst zijn APK-register opschoont, voordat mensen opnieuw met onterechte boetes worden geconfronteerd.

En wat voor effect heeft een (eventuele) beurscrisis op de beleggingshypotheek van huizenbezitters? Moeten ze zich zorgen maken? Geld bijstorten? Of juist rustig afwachten?

Presentatie: Felix Meurders.

Deze uitzending van het programma Kassa is uitgezonden op zaterdag 26 januari door de VARA. Te gast was Alex Brenninkmeijer. De presentatie was in handen van Felix Meurders.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie